Paylas.Forumpro.Org
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Video Bölümü Açıldı

Gitmek İçin Tıkla

Raul Israrı

YazarMesaj
dersimli62
Süper Moderator
Süper Moderator
dersimli62

Lakap : Hacker

Raul Israrı Empty
MesajKonu: Raul Israrı   Raul Israrı EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 12:16 pm

Gol bölgesinde sıkıntı yaşadıklarını belirten Alman teknik adam, Real Madrid’in yıldızı Raul için, “Onu mutlaka istiyorum” dedi

Raul Israrı 17939934772

Quaresma ve Hilbert’i alarak yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendiren siyah-beyazlılar, transfere doymak bilmiyor. Teknik direktör Schuster‘in, “Gol yollarında etkisiz kalabiliriz, bu nedenle kaliteli bir forvet alalım” talebi üzerine harekete geçen yönetim, Alman hocanın ilk gözdesi olan Raul için girişimlerini sürdürüyor. Önümüzdeki sezon başka bir takımda oynamak istediğini dile getiren İspanyol yıldız için Schuster bir kez daha düğmeye bastı.

GEREĞİNİ HEMEN YAPIN
Raul ile gerçekleştirilen görüşmede “ABD’ye gitmeyi düşünüyorum” yanıtını alan Alman hocanın, yönetimin de talebi üzerine İspanyol golcüyle bir kez daha konuşacağı belirtildi. Hem Schuster’in, hem de siyah-beyazlı yönetimin takımda görmek istediği ilk isim olan Raul’ün Real Madrid ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Yıldız futbolcu için başkan Demirören‘in de “Daha önce söyledim, yine söylüyorum. Gereğini yapın” dediği öğrenildi.

fotomaç

Bu Habere Yorumsuz Kalma

Raul Israrı
1 sayfadaki 1 sayfası