Paylas.Forumpro.Org
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Video Bölümü Açıldı

Gitmek İçin Tıkla

Araba Modifiye Nasıl Yapılır?

YazarMesaj
garipwm
Üye
Üye
garipwm

Araba Modifiye Nasıl Yapılır? Empty
MesajKonu: Araba Modifiye Nasıl Yapılır?   Araba Modifiye Nasıl Yapılır? EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 3:27 pm

Site Adresi:arabamodifiyeoyunlari.org
Kuruluşu: 2011
İçerik:En Güzel Araba Modifiye Oyunları
Tanıtımı:

Araba modifiye etmek araç sevdalıları için bir hobi, iyi bir eğlence kaynağıdır. Araba modifiye etmek insanlar için keyif kaynağı, başarı odaklı olarak iyi bir aşamadır. Araba modifiye etmede pratik bir biçimde kullanılan noktalardan birisi de özgüvendir. Bu oyunlarda zekânıza, estetik anlayışınıza güvenerek adım atmanız gerekecektir. Bunun için mümkün manada hızlı olun, pratik davranın ve araçları estetik bir anlayış doğrultusunda şekillendirin. Yeni bir araç oluşturmak, onu şekilden şekle sokmak tamamıyla çabalarınıza bağlı olacaktır. Bunun için iyi aşamaları kullanıp en üst kademede yer alın oyun fırsatlarını değerlendirin.

Bizim için esas olan şey sizin ileri aşamalara, levellere yükselmenizdir. Bu hususa dikkat ederek etkili bir oyun anlayışı oluşturabilir ve bunu da üst kademelere yükseltebilirsiniz. “Ben de araba modifiye etmeyi arzu ediyorum” diyor iseniz http://arabamodifiyeoyunlari.org linkini kullanarak bu fırsattan yararlanmanız mümkün olacaktır. Bunun için iyi bir performans gösterin, her zaman üst kademelere geçerek modifiyeleri tamamlayın. Tüm dünyada on binlerce kişi bu oyunları oynadı,siz de oynayarak keyif alın.

Araba Modifiye Nasıl Yapılır?
1 sayfadaki 1 sayfası